Etsimme vahvistusta tiimiimme Helsingin ydinkestustaan.

Olemme onnistuneet muuttamaan perinteisen Business Intelligence -konsultaation saumattomaksi palvelumalliksi. Asiakkaittemme data muutetaan palvelumme avulla tiedoksi ilman, että asiakkaittemme tarvitsee huolehtia teknisestä toteutuksesta. Nyt on aika kertoa tämä myös muulle maailmalle.

Haluamme luoda markkinointiprosessin jossa digi- ja sisältömarkkinointi yhdistyy uusasiakashankinnan kanssa saumattomaksi kokonaisuudeksi – haemmekin nyt persoonallista markkinoinnin ja myynnin assistenttia energiseen joukkoomme sillä tarvitsemme tällä osa-alueella asiantuntijuuttasi. Nyt pöytä on vielä lähes tyhjä. Haluatko sinä olla luomassa tätä kokonaisuutta?

Ideaalihakijamme on intohimoinen markkinoinnin nuori ammattilainen. Etsimämme henkilö on aikaansaava ja rohkea tekijä, joka on aina valmis heittäytymään uusiin haasteisiin. Tämän lisäksi sinulla on jonkin verran kokemusta digimarkkinoinnista sekä sisällöntuottamisesta esimerkiksi opintojen kautta. Hallitset erinomaisesti suomen- sekä englanninkielen. Olet etsimämme henkilö, jos haluat kehittää taitojasi monipuolisesti markkinoinnin ja myynnin avustavissa tehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää innokasta ja motivoitunutta asennetta sekä halua kasvaa tiedollajohtamisen markkinoinnin superammattilaiseksi.

Työtehtäviisi kuuluu muunmuassa:
– Markkinointi- ja myyntiprosessin kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa
– Sisällön tuottaminen (LinkedIn, Facebook ja WWW)
– Verkkosivujen päivittäminen
– Tietojen päivittäminen CRM järjestelmään
– Asiakastapaamisten kalenteroiminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti meille ennen 1.9.2017.
Voit yllättää meidät myös lyhyellä Whatsapp-videolla!

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaavat osakkaamme:
Simo Vesterinen (040 637 3314 simo.vesterinen(a)sumitcbm.com)
Noora Tyynelä (040 6766 030, noora.tyynela(a)sumitcbm.com).