Visionbay Business Intelligence Palvelu

DATA HALTUUN - Visionbay Data Warehouse kokoaa ja tiivistää liiketoimintanne tapahtumatiedot.

Palvelumme avulla eri lähdejärjestelmissä oleva data koostetaan yhteen paikkaan, olivatpa dataa tuottavat järjestelmät sitten omassa hallinnassanne tai pilvipalveluna.

Visionbay Data Warehouse hyödyntää Data Vault -menetelmää. Historiatiedon keruu- ja tallentamisprosessien rakentaminen on automatisoitu mahdollistaen nopean ja virheettömän toteutusprojektin. Tiedoissa tapahtuvat muutokset kirjoitetaan myös talteen.

Noudatamme jokaisessa käyttöönottoprojektissamme standardoituja prosesseja. Tällä takaamme asiakkaillemme kehittyvän, tehokkaan, skaalautuvan sekä henkilöstä riippumattoman palvelun.

Asiakkaillemme on tärkeää, että tieto pysyy Suomen rajojen sisäpuolella. Tästä syystä konesalipartnerinamme toimii suomalainen Nebula.

DATASTA TIEDOKSI - Huubia on liiketoiminnan työkalu, jolla datan visualisointi ja tiedon jakaminen on helppoa.

Palvelussamme datanne on käytettävissä Huubiassa vertailukelpoisina tietomalleina. Tämä tarkoittaa, että eri datalähteiden väliltä löytyvät relaatiot ja läpileikkaavat dimensiot on mallinnettu Huubia järjestelmään.

Käyttäjänä voit huoletta yhdistellä eri tietomallien dataa. Uniikki tietomallinnuksemme huolehtii, että laskennat ja relaatiot hyödynnetään oikein. Pystyt myös yhdistämään tietoja, joissa ei ole kaikkia yhteisiä tekijöitä.

Huubian käyttö on suunniteltu liiketoiminnan ihmisille.

Tietomallinnuksen ja ymmärrettävän käyttöliittymän ansiosta analyysien, raporttien ja dashboardien luominen ja julkaiseminen on helppoa. Omien huomioiden jättäminen onnistuu vaivatta dashboard keskusteluiden avulla. Itselleen tai toisille käyttäjille tarkoitetut kommentit linkittyvät esillä olleeseen dataan ja näin myös muut käyttäjät saavat katsomasi tilanteen helposti esille. Et tarvitse siis enää irrallisia raportteja, taulukkoja tai sähköposteja. Jaat tietosi Huubialla.

TIEDOLLA TOIMIMISTA - Visionbay Palvelu mahdollistaa käytännön toimintamallit

Miltä kuulostaa säännöllinen seurantaprosessi, johon liiketoimintasi avainhenkilöt osallistuvat? Entäpä jos seurantaprosessin lisäksi vastaavaan työnkulkuun voitaisiin vaivatta yhdistää myös suunnittelu- ja/tai budjetointiprosesseja?

Huubia mahdollistaa sen, että tietoa voidaan jakaa ohjatussa prosessissa keskitetysti, jossa avainhenkilösi jakavat omat näkemyksensä liiketoiminnan tilasta ja kehityksestä.

Seuraat, muistutat ja ohjaat osallistujia helposti tarvittaessa. Myös suunnittelutyö on helppo tuoda osaksi keskitettyä työnkulkua kun lähtötiedot ovat kunnossa ja käyttöliittymä tukee tehtäviä sekä liiketoiminnan rooleja.

Tiedolla johtaminen on aina kokonaisuus, josta emme voi irroittaa yhtä osa-aluetta ilman toista. Siksi Huubia on kasaa kaikki tarvittavat työkalut kokonaisuudeksi ja me Visionbay:lla huolehdimme, että datanne tietomallinnus on kunnossa ja hyödynnätte Huubiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Joko teillä on aloitettu Tiedolla Johtaminen?

DATA HALTUUN

  • Kuinka helppoa teidän on saada käyttöön liiketoiminnassa syntyvää dataa?
  • Kuinka laadukkaasti nykyiset tiedot täytetty järjestelmiinne?
  • Miten koostatte datan käytettävään muotoon tällä hetkellä ja paljonko käytätte siihen aikaa?

 

DATASTA TIEDOKSI

  • Onko teillä samoista tiedoista useita eri totuuksia, jos on miksi?
  • Mitä tietoja eri toiminnoilta tällä hetkellä puuttuu, joista olisi heille selkeää hyötyä?
  • Kuinka helppoa tietojen tuottaminen ja välittäminen asianosaisille henkilöille tällä hetkellä on?

 

TIEDOLLA TOIMIMISTA

  • Miten kuukausittainen raportointinne on tällä hetkellä toteutettu?
  • Mitä prosesseja haluaisitte parantaa tai luoda, joissa tietoa kerätään liiketoiminnan vastuuhenkilöiltä?
  • Millaisia toistuvia käytäntöjä teillä on, jotka haluaisitte automatisoida?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä palaverin sopimiseksi. Palaverissa kartoitamme lähtötilanteen ja sovimme yhdessä, mitkä ovat seuraavat tarvittavat askeleet.